• Personlig kontakt som guidar dig från köp till leverans
  • Prisgaranti
  • Låg fast frakt oavsett antal produkter
  • 90% av vårt sortiment finns i lager

Kontorsmöbler till din dörr

Virserum

Småland

TRE KONFERENSSTOLAR SOM KOSTAR OTROLIGA 2395:-

Inredning från Smålands kontorsmöbler ger er en mer effektiv personal på kontoret. Vill ni också ha en trevlig och effektivare arbetsplats.

Smålands kontorsmöblers Mikael Nilsson är expert på kontorsmöbler och företagsinredning.

Dom flesta av våra möbler kommer från Småland. Vårt inrednings sortiment av kontorsmöbler är unikt och sammansatt, för att ge er ett unikt kontor och en inredning som lyfter er personal och ert varumärke. Vänligen Mikael Nilsson, Virserum.

Upptäck vår förvaring till kontor

Upptäck Smålands kontorsmöblers förvaring för kontor. Vi har ett brett sortiment som passar i de flesta kontorsmiljöer. Välj färger och storlekar och kombinera på unika och innovativa sätt, som gör att era anställda trivs, och era kunder och leverantörer vill komma tillbaka och besöks ert kontor igen.

Vi älskar kontorsinredning, förvaring, kontor och telefonbås. Vi försöker att göra det enkelt att beställa på vår hemsida online. Vi ger stöd och rådgivning genom hela köpet. Till skillnad från dom stora möbelvaruhusen, katalogföretagen och andra stora aktörer så ger vi er en personlig kontakt där ni ges en kontaktperson som informerar er om när leverans sker och som finns för frågor genom hela köpet av era kontorsmöbler.

Hjälp med er kontorsinredning?

Fråga om kontorsinredning direkt: mikael@smalandskontorsmobler.se. Där kan du också boka en telefontid för kostnadsfri rådgivning vid köp av kontorsinredning.

Smålands kontorsmöbler ägs av Smålandsmöbler AB och driver även www.smalandsmobler.se som säljer kontorsmöbler och produkter för fest och event.