• Certifierad Trygg e-handel - Svensk handel
  • Prisgaranti
  • Personlig kontakt
  • Låg fast frakt oavsett antal produkter
  • 70 % av vårt sortiment finns i lager

Företagsmöbler från Småland - Direkt till ert företag

Inredning från Smålands kontorsmöbler ger er en mer effektiv personal på kontoret. Vill ni också ha en trevlig och effektivare arbetsplats?

De flesta av våra möbler kommer från Småland. Vårt inredningssortiment av kontorsmöbler är unikt och sammansatt, för att ge er ett unikt kontor och en inredning som motiverar er personal och lyfter ert varumärke.

Bra kontorsmöbler spelar en avgörande roll för arbetsmiljön och produktiviteten på arbetsplatsen. Utöver designen påverkar de både den fysiska och mentala hälsan hos de anställda. Genom att investera i bra och funktionella möbler till kontor skapas en arbetsmiljö som främjar komfort, minskar risken för arbetsrelaterade skador och ökar medarbetarnas välbefinnande.

Upptäck våra kontorsmöbler och förvaring till kontor

Upptäck våra kontorsmöbler och förvaring för kontor. Vi har ett brett sortiment av möbler för kontor som passar i de flesta kontorsmiljöer. Välj färger och storlekar och kombinera på möblerna på unika och innovativa sätt.

Vi ger stöd och rådgivning genom hela köpet av er nya kontorsinredning. Till skillnad från dom stora möbelvaruhusen, katalogföretagen och andra stora aktörer så ger vi er en personlig kontakt. Ni ges således endast en kontaktperson som informerar er om när leverans sker. Samt finns på plats för dina frågor genom hela köpet av era kontorsmöbler.

Smålands kontorsmöbler ägs av Smålandsmöbler AB och driver även www.smalandsmobler.se som säljer kontorsmöbler och produkter för fest och event.