• Personlig kontakt genom hela köpet
  • Prisgaranti
  • Fri frakt till arbetsplats
  • Privatpersoner betalar 500:- inkl.moms i frakt, oavsett värde.

FRI FRAKT TILL FÖRETAG

Privatpersoner betalar 500:- oavsett ordervärde

"Som produktdesigner i grunden, vet jag hur en bra möbel skall vara uppbyggd. 
Alla produkter skall ha mer kvalitet än vad priset antyder.
Det förstår kunden när dom packat upp produkterna."

Mikael Nilsson, Grundare Smålands kontorsmöbler

Upptäck din nya inredning från Smålands kontorsmöbler.

Smålands kontorsmöbler är experter på kontorsmöbler och företagsinredning.

Dom flesta av våra möbler kommer från Småland. Vårt inrednings sortiment av kontorsmöbler är unikt och sammansatt, för att ge er ett unikt kontor och en inredning som lyfter er personal och ert varumärke.

Upptäck vår förvaring kontor

Upptäck Smålands kontorsmöblers förvaring för kontor. Vi har ett unikt sortiment som du inte hittar någon annanstans. Välj färger och storlekar och kombinera på innovativa sätt, som gör att era anställda trivs, och era kunder och leverantörer vill komma tillbaka och besöker ert kontor igen.

Vi är stora på kontorsinredning, förvaring, kontor och telefonbås. Beställ enkelt online och få stöd och rådgivning genom hela köpet. Till skillnad från dom stora möbelvaruhusen, katalogföretagen och andra stora aktörer så erbjuder vi unika kontorsmöbler och hållbara lösningar i nya kombinationer med mycket design och mervärde.

Lär dig mer om kontorsinredning.

Vill du lära dig mer om kontorsinredning? Kontakta vår inredningsexpert Mikael Nilsson, med 20 års erfarenhet som designer, för frågor om hur ert nya kontor kan se ut.

Fråga om kontorsinredning direkt: mikael@smalandskontorsmobler.se. Där kan du också boka en telefontid för kostnadsfri rådgivning vid köp av kontorsinredning.

Fortsätt gärna att titta runt, så finns Mikael Nilsson som stöd.